Skip to main content
30. oktober 2023

Afgiv din stemme: Hvem skal vinde Klimaprisen 2023?

Tre lokale aktører og tre lokale virksomheder er nomineret til årets klimapris. Indtil den 12. november kan du være med til at bestemme, hvem der skal udråbes som vindere.

Af: Marie Daugbjerg | Foto:

Tre lokale aktører og tre lokale virksomheder er nomineret til årets klimapris. Indtil den 12. november kan du være med til at bestemme, hvem der skal udråbes som vindere.

I 2022 blev de første Klimapriser uddelt i Svendborg Kommune. Bag initiativet stod GO2Green, og formålet var at hylde de lokale ildsjæle og virksomheder, der går forrest i den grønne omstilling.

Nu er tiden kommet til endnu engang at fejre kommunens klimahelte, og du kan være med til at bestemme udfaldet.

Seks nominerede

I løbet af efteråret har borgerne i Svendborg Kommune haft mulighed for at indstille de virksomheder eller personer, som har fortjent et ekstra skulderklap for deres bæredygtige indsats.

De mange indstillinger er af dommerkomitéen nu snævret ind til seks nominerende, der er inddelt i de to kategorier: civile aktører og virksomheder. Der udnævnes en vinder i hver kategori.

De nominerede er:

  • Civile aktører: Cykeltutten Svendborg, Svendborgsund Havhave og Lundeborg VARME
  • Virksomheder: Masava Kemi, SBS Friction og Skolerne i Oure

Læs mere om de nominerede her.

Send din stemme

Er der én af de nominerede, som, du mener, gør sig særligt fortjent til at modtage Klimaprisen 2023? Så kan du frem til søndag den 12. november afgive din stemme. Måske bliver det netop din stemme, der er med til at afgøre udfaldet.

Stem her.

Vil du være med til at fejre vinderne? Så kom med, når Klimapriserne uddeles til et festligt arrangement på Kammerateriet på Frederiksø den 16. november kl. 16.00-17.30. Alle er velkomne, og det er helt gratis at deltage. Tilmeld dig arrangementet her.