Skip to main content
13. september 2023

Afspærring på Langelandsbroen fjernes i weekender

Den kommende tid stopper renoveringsarbejdet på Langelandsbroen kl. 12 på fredage og starter igen mandag morgen. Afspærring og lysregulering fjernes i weekender.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA VEJDIREKTORATET

Den kommende tid stopper renoveringsarbejdet på Langelandsbroen kl. 12 på fredage og starter igen mandag morgen. Afspærring og lysregulering fjernes i weekender.

Trafikanter, som passerer Langelandsbroen fredag eftermiddag eller i weekenden, slipper resten af året for afspærringer og lysregulering. Den kommende tid fjernes afspærringerne fredag kl. 12 og sættes først op igen mandag morgen.

Af hensyn til trafikken over broen har vi vurderet, at vi godt kan gennemføre det resterende arbejde, som vi har planlagt i år, med lidt kortere tids afspærring, fortæller projektleder Line Faxøe Enghave Lauridsen fra Vejdirektoratet.

Sådan mærker trafikanterne arbejdet

På hverdage vil der fortsat være lysregulering og afspærring på broen, da der kun kan passeres i én retning forbi arbejdsstedet.

Efter kl. 12 på fredage og indtil mandag morgen vil det være muligt at passere i begge retninger samtidigt.

Sidst på oktober måned påregnes arbejdet afsluttet for i år.

Renovering af Langelandsbroen

Vejdirektoratet er i gang med at skifte den eksisterende fortovsbelægning på Langelandsbroen. Derudover blev 19 af broens betonfag i perioden 2020 til 2022 forstærket.

I 2024 genoptages arbejdet, hvor hovedfokus bliver ny belægning på tilslutningsfagene op imod buefaget på de vestlige fortove.

Læs mere om renoveringen af Langelandsbroen.