Skip to main content

80/90-Party og The ABBA Show med FOXX Showband

Det bliver et brag af en fest, når MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 18. marts.  Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 18. marts. 
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid. 
Showet byder på et nøje udvalg af de allerbedste sange fra ABBAS bagkatalog. Du vil derfor komme til at danse til de helt store klassikere som Dancing Queen, Super Trouper og Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight).
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre fra 80’erne og 90’ernes spændende musikkatalog fyldt med dansehits og mindeværdig pop og rock.  
Arrangementet varer fra kl. 20.00-23.45, og det koster 280 kroner + gebyr at deltage. 
Skal du sikre dig en plads til festen? Så bestil din billet med det samme lige her.

Information
Dato 18/03/2023 - 18/03/2023
Arrangør Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Adresse Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Postnummer Ukendt
By Ukendt