Skip to main content

Bamse Jam på Skrøbelev Gods

Hvis du er til de klassiske Bamse-ørehængere, kan du roligt læse videre. Fredag d. 19. maj kan du nemlig komme til en hyggelig koncert på Skrøbelev Gods. Musicbooking.dk har i samarbejde med Skrøbelev Gods arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og forkæler jer med Flemming “Bamse” Jørgensens skønne sange. Bamse Jam er det tætteste, man […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du er til de klassiske Bamse-ørehængere, kan du roligt læse videre. Fredag d. 19. maj kan du nemlig komme til en hyggelig koncert på Skrøbelev Gods.
Musicbooking.dk har i samarbejde med Skrøbelev Gods arrangeret, at hyldestbandet Bamse Jam kommer og forkæler jer med Flemming “Bamse” Jørgensens skønne sange. Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære sangers store repertoire på den danske livescene. De spiller musikken med stor respekt for sangene og manden bag, og deres udgaver af sangene er så tæt på originalerne som muligt.
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Bestil din billet her.

Information
Dato 19/05/2023 - 19/05/2023
Arrangør Skrøbelev Gods
Adresse Skrøbelev Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt