Skip to main content

Be Bop A Lula – Rock N’ Roll from the 50’s

MusicBooking.dk inviterer til 1950’er-fest, så kridt danseskoene og varm hofterne op til rock’n’roll på Skrøbelev Gods d. 14. juli. Her spiller Be Bop A Lula alt det bedste fra årtiets udødelige musikkatalog. I 50’erne lyttede de unge til rock, jive og jitterbug til forældrenes store forargelse, og kunstnere som Elvis, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

MusicBooking.dk inviterer til 1950’er-fest, så kridt danseskoene og varm hofterne op til rock’n’roll på Skrøbelev Gods d. 14. juli. Her spiller Be Bop A Lula alt det bedste fra årtiets udødelige musikkatalog.
I 50’erne lyttede de unge til rock, jive og jitterbug til forældrenes store forargelse, og kunstnere som Elvis, Gene Vincent, Jerry Lee Lewis og Bill Heiley satte gang i dansegulvet vidt og bredt. Be Bop A Lula tager jer med tilbage til sjov og ballade med deres rock’n’roll-koncert og vækker liv i de gamle klassikere med et overskud af engagement og energi – og selvfølgelig en stor kærlighed til datidens oprørske musik.
Det sydfynske band består af fem dygtige herrer, der siden 2010 har sat festen igang på diverse festivaller og spillesteder. Kom med og “Rock aorund the clock” med Be Bop A Lula!
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med inden, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Få en billet her.