Skip to main content

Best of Svendborg Kommune 2022

Er I klar til at fejre de bedste i Svendborg og omegn for 2022? D. 11. marts inviterer Ugeavisen Svendborg til deres store prisoverrækkelsesshow, Best of Svendborg Kommune, hvor områdets talenter og ildsjæle skal hædres og hyldes til den helt store guldmedalje.  De seneste to år har corona spændt ben for Ugeavisen Svendborgs arrangement, men […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til at fejre de bedste i Svendborg og omegn for 2022? D. 11. marts inviterer Ugeavisen Svendborg til deres store prisoverrækkelsesshow, Best of Svendborg Kommune, hvor områdets talenter og ildsjæle skal hædres og hyldes til den helt store guldmedalje. 
De seneste to år har corona spændt ben for Ugeavisen Svendborgs arrangement, men nu kan vi heldigvis samles igen til et brag af en prisfest på Borgerforeningen Svendborg Teater. Kommunens allerbedste inden for handel, kultur og erhverv skal have et ekstra stort skulderklap, og I kan heppe med som publikum.
Showet løber af stablen med Jakob Engmann som konferencier, og undervejs vil Olli North og husorkesteret med Ole Kibsgaard og soloartister sørge for fed musik og god underholdning. Efter prisoverrækkelserne er der endda releaseparty med Olli North, og DJ’en spiller helt til midnat.
Ses vi?
Se aftenens program og bestil din billet her.

Information
Dato 11/03/2023 - 11/03/2023
Arrangør Borgerforeningen Svendborg Teater
Adresse Borgerforeningen Svendborg Teater
Postnummer Ukendt
By Ukendt