Skip to main content

Bliv en SUPERMOM – Det ultimative kursus for gravide

Er du klar til at træde ind i moderskabet med tillid, ro i sindet og alle de færdigheder, du behøver for at tage dig af dit kommende mirakel?

Af: Isabella Ravn | Foto: Pixabay

Katarina Marie, som du blandt andet kan møde hos Macarons Design, har skabt det ultimative weekendkursus for gravide (og deres partnere).

Førstehjælpskursus

På kurset lærer du blandt andet essentiel førstehjælp til dit kommende barn. Du bliver klogere på livsvigtige førstehjælpsfærdigheder, der kan redde dit barns liv, og eksperter vil guide dig gennem de mest kritiske teknikker, så du kan føle dig tryg og forberedt.

Meditation og mindfullness

Kurset vil desuden byde på meditation og mindfulness for gravide. Meditationerne og mindfulness-øvelserne skræddersys til at styrke din mentale velvære og skabe en dyb forbindelse til dit ufødte barn.

Nærende forplejning

Og du går ikke sulten fra kurset, som også byder på nærende og lækker forplejning. Forkæl dig selv med et nøje udvalg af sunde snacks og måltider, der understøtter din graviditetsrejse og dit generelle velvære.

Holistisk rejse med andre kommende mødre

Kurset tilbyder mere end bare læring; det er en holistisk rejse mod velvære, balance og en dybere forståelse af dig selv som mor.

Kurset giver dig også afgang til et fællesskab af fremtidige mødre, hvor I sammen kan dele jeres oplevelser, drømme og forhåbninger for jeres kommende moderskab.

Kurset finder sted:

15. og 16. marts fra kl. 9.30 – 15.00.
Hos Katharina Marie på Klosterstræde 2B, 2. sal, 5700 Svendborg.

Pris: 1.789,00 DKK

Der er begrænsede pladser, så slå til nu, og giv dig selv chancen for at forberede dig på moderskabet med viden, ro i sindet og en ubrydelig forbindelse til dit barn.

Du kan tilmelde dig her.

Din partner kan også deltage

De har netop åbnet dørene for, at partnerne til de gravide også kan deltage til det specialiserede førstehjælpskursus for babyer og små børn.

Det finder sted fredag d. 15, hvor din partner kan deltage fra kl. 9.30 til 13.00. Det er en fantastisk mulighed for, at både mor og far kan blive klædt godt på med vigtig viden og færdigheder til de nye udfordringer og glæder, der venter.

Hvis din partnere også ønsker at deltage til førstehjælpskurset, køber I en fælles billet her.

Foto: Katharina Marie
Information
Dato 15/03/2024 09:30 - 16/03/2024 15:00
Arrangør Katarina Marie & Du Kan Hjælpe
Adresse Klosterstræde 2B, 2. sal
Postnummer 5700
By Svendborg
Pris 1.789,00