Skip to main content

Bogcafé: Tina og Anne anbefaler

Svendborg Bibliotek afholder arrangementet ’Bogcafé: Tina og Anne anbefaler’, hvor du kan læne dig tilbage og lade dig inspirere til din vinterlæsning. Kom til bogcafé på Svendborg Bibliotek, hvor dine lokale bibliotekarer Anne Servais og Tina Karina kommer med deres egne personlige anbefalinger. Bibliotekets bogcaféer har ofte et fastlagt emne, som der bliver anbefalet bøger […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Svendborg Bibliotek afholder arrangementet ’Bogcafé: Tina og Anne anbefaler’, hvor du kan læne dig tilbage og lade dig inspirere til din vinterlæsning.
Kom til bogcafé på Svendborg Bibliotek, hvor dine lokale bibliotekarer Anne Servais og Tina Karina kommer med deres egne personlige anbefalinger. Bibliotekets bogcaféer har ofte et fastlagt emne, som der bliver anbefalet bøger ud fra. Til denne gang er der dog sket en væsentlig ændring i programmet. Denne gang bliver der nemlig anbefalet en perlerække af bøger uden et specifikt tema.
Fælles for bøgerne er dog, at de er så gode, at bibliotekarerne vil anbefale enhver bogorm at læse dem. Der er med andre ord en masse gode grunde til at møde op til en hyggelig eftermiddag i litteraturens tegn. Her skal du blot læne dig tilbage og nyde bogcaféens gode stemning, alt imens du kan blive inspireret til din næste vinterlæsning.
Arrangementet foregår på Svendborg Bibliotek tirsdag den 7. februar fra kl. 16:00-17:00. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du kan bestille billetter her.