Skip to main content

Dansk Bridge Festival

Dansk Bridge Festival for nybegyndere og øvede afholdes i Svendborg fra den 6. – 13. juli. Kom og få luftet dine kort!

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Et kortspil, makkerpar og muligheden for at blive mester i kortenes mekka. Interesseret? Så skal du til Dansk Bridge Festival – en festival for nuværende og kommende spillere.

En nybegynder eller mangler du nogle nye træk?

Er du ny til bridge, eller vil du bare gerne blive lidt bedre, end du er lige nu? Så har du muligheden for at blive introduceret og komme på kursus, så du kan blive endnu bedre.

Drop-in turneringer 

Alle kan deltage i disse turneringer, og der kræves ikke forhåndstilmelding. Det eneste, du skal gøre, er at: møde op, købe en billet i informationen og find en plads.

Man spiller i styrkeopdelte rækker i alle bronzeturneringer og sølvturneringer, og disse turneringer anses for at være drop-in. Så du har masser af mulighed for at lufte dine kort.

Deltagelse i DM-finaler, VINOBLE Open, Begynderfestival og Guldturneringer kræver en forhåndstilmelding eller kvalifikation.

Hvis du mangler en makker

Står du uden en makker? Intet problem. Mød gerne op en god halv time i forvejen, så kan du få hjælp til at finde en partner, du kan spille sammen med. Det er en super måde at skabe nye venskaber sammen, og hvem ved – måske vinder I?

Du kan holde øje med alle aktiviteterne, finde svar på opståede spørgsmål og tilmelde dig til kurserne, introduktionerne eller turneringerne, hvis du klikker lige her.

Information
Dato 06/07/2024 10:00 - 13/07/2024 17:00
Arrangør Dansk Bridge Festival
Adresse Ryttervej 70
Postnummer 5700
By Svendborg
Pris 200,- til 2800,-