Skip to main content

Fællesfestival

Glæd jer til fællesskab, fed musik og god mad til årets Fællesfestival i Stenstrup, der afholdes den 20.-23. juli. Er der noget som at nyde skøn musik i naturrige omgivelser og godt selskab? Det mener de ikke hos Fællesfestival, der igen i år har stablet deres non-profit-festival på benene. Arrangementet er alene drevet af frivillighed […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Glæd jer til fællesskab, fed musik og god mad til årets Fællesfestival i Stenstrup, der afholdes den 20.-23. juli.
Er der noget som at nyde skøn musik i naturrige omgivelser og godt selskab? Det mener de ikke hos Fællesfestival, der igen i år har stablet deres non-profit-festival på benene. Arrangementet er alene drevet af frivillighed og fællesskab, og hele året igennem er det frivillige ildsjæle, der sørger for at vedligeholde bygningerne og naturen i det dejlige område “Snævren” lidt udenfor Stenstrup.
Det betyder også, at festivalgæsterne selv bidrager til, at alt kører, som det skal på dagene. Det kan være ved madlavning, oprydning eller ved at uddele friske forsyninger.
Som sædvanligt byder festivallen på et fedt line-up af upcomping bands, der byder på noget for enhver smag. Derudover vil der være fællesspisning med rigeligt lækker mad, som gæsterne selv er med til at forberede. Maden er inkluderet i billetprisen, hvis du køber billet til og med den 5. juli. Hertil vil der være madboder og bar, hvor der altid kan købes lidt ekstra godt.
Entréprisen for én dag er 390 kroner – for alle tre dage er det 890 kroner.
Læs mere og bestil din billet her.

Information
Dato 20/07/2023 - 23/07/2023
Arrangør Stenbankevej 13
Adresse Stenbankevej 13
Postnummer Ukendt
By Ukendt