Skip to main content

Fugle, fjer og farver på Svendborg Bibliotek

Til de kreative børn har Svendborg Bibliotek arrangeret en workshop med højtlæsning, hvor man kan få lov at kreere sin helt egen fugl. Temaet er fugle, når Svendborg Bibliotek på tre datoer finder farverigt karton, papir, lim og sakse frem til en hyggelig workshop for børn og deres forældre. Her kan man lade kreativiteten få […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Til de kreative børn har Svendborg Bibliotek arrangeret en workshop med højtlæsning, hvor man kan få lov at kreere sin helt egen fugl.
Temaet er fugle, når Svendborg Bibliotek på tre datoer finder farverigt karton, papir, lim og sakse frem til en hyggelig workshop for børn og deres forældre. Her kan man lade kreativiteten få frit løb og skabe sin helt egen fantasifugl, eller man kan vælge en af skabelonerne og pynte den med yndlingsfarverne. Undervejs vil der være højtlæsning af en god historie.
Workshoppen finder sted den 21. juli kl. 14.00-15.30, den 27. juli kl. 10.30-12.00 og den 8. august kl. 10.30-12.00. Det er gratis at deltage, og der vil være materialer og redskaber til rådighed.

Information
Dato 21/07/2023 - 21/07/2023
Arrangør Svendborg bibliotek
Adresse Svendborg bibliotek
Postnummer Ukendt
By Ukendt