Skip to main content

Fyn Rundt

Kom og oplev velbevarede danske skibe, og oplev en kapsejladstur med festlig stemning, når Fyn Rundt kommer til Svendborg.

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Er du søstærk og skibsnørd? Kom ud og oplev velbevarede skibe, eller kom en tur ud at sejle Fyn rundt, mens du nyder det lækre solskinsvejr og havets kølige temperatur.

Kapsejlads for bevaringsværdige sejlskibe

Kapsejladsen “Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe” er en sommerbegivenhed, hvor 40 – 50 velbevarede skibe sejler Fyn rundt, og du kan se skibene hver eftermiddag i en ny havn til en festlig modtagelse.

Der er også mulighed for at komme med på en tur, mens de sejler Fyn rundt og et dagstogt inkluderer morgenmad og let frokost.

Du kan læse mere og tilmelde dig, vennerne og familien her.

Starten går af

Skibene ankommer til Bogense d. 20. juli 2024, hvor de ligger hele weekenden, før sejladsen går videre d. 22. juli til henholdsvis Fredericia, Assens, Haderslev og Faaborg, og det hele slutter i Svendborg d. 26. juli med lækker festmiddag, præmieoverrækkelse og levende musik.

Sejl med som gæst

Vil du gerne udfordres til søs? Nu har du muligheden.

Køb en autentisk oplevelse, hvor du sammen med besætningen arbejder på dækket. Der skal arbejdes med tovværk, sejl og meget mere. Der er masser af mulighed for at lære en masse og blive en rigtig skibsnørd. Du skal bare kontakte + 45 61 46 25 40 eller skrive en mail til: jaysvendborg@gmail.com 

Det kræver ingen forkundskaber at være med. Alle er velkomne!

Information
Dato 20/07/2024 10:30 - 26/06/2024 19:00
Arrangør Fyn Rundt
Adresse Havnen
Postnummer 5400 - 5700
By Bogense - Svendborg
Pris 0,- til 1000,-