Skip to main content

Jan Hellesøe: “Forudsigelser” på Svendborg Teater

Hvis du også gang på gang er blevet blæst bagover af hypnotisøren og manipulatoren Jan Hellesøes fantastiske evner, må du ikke gå glip af hans nye show “Forudsigelser”.  Hvis du ikke har oplevet Jan Hellesøe i hans tidligere populære show “Forført”, så har du stensikkert set ham på tv, hvor han blandt andet har medvirket […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du også gang på gang er blevet blæst bagover af hypnotisøren og manipulatoren Jan Hellesøes fantastiske evner, må du ikke gå glip af hans nye show “Forudsigelser”. 
Hvis du ikke har oplevet Jan Hellesøe i hans tidligere populære show “Forført”, så har du stensikkert set ham på tv, hvor han blandt andet har medvirket i “Fuckr med din hjerne” og “Manipulator”. Han fortsætter med at imponere, når han manipulerer og hypnotiserer alverdens mennesker med vilde resultater. Er du klar til at opleve det live?
Jan Hellesøe tager på Danmarksturné med sit show “Forudsigelser”, og han besøger også Svendborg Teater. Det bliver ligeså sjovt og underholdende, som det bliver mystisk og helt uforklarligt.
Oplev det fantastiske show d. 3. februar kl. 19.
Læs mere og bestil billetter på Borgerforeningen Svendborg Teaters hjemmeside.

Information
Dato 03/02/2023 - 03/02/2023
Arrangør Borgerforeningen Svendborg Teater
Adresse Borgerforeningen Svendborg Teater
Postnummer Ukendt
By Ukendt