Skip to main content

Job- og Uddannelsesmesse

Den 2. november inviterer Jobcenter Svendborg til job- og uddannelsesmesse for lokale virksomheder, uddannelsessteder og jobsøgende.  For at gøre det endnu nemmere for virksomheder og de lokale ledige borgere at finde hinanden, arrangerer Jobcenter Svendborg Kommune en jobmesse i Midtbyhallen. Her møder virksomheder og uddannelsessteder op for at finde de rette kandidater. De ledige, der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 2. november inviterer Jobcenter Svendborg til job- og uddannelsesmesse for lokale virksomheder, uddannelsessteder og jobsøgende. 
For at gøre det endnu nemmere for virksomheder og de lokale ledige borgere at finde hinanden, arrangerer Jobcenter Svendborg Kommune en jobmesse i Midtbyhallen. Her møder virksomheder og uddannelsessteder op for at finde de rette kandidater.
De ledige, der deltager på messen, er fra de sydfynske kommuner, og de søger både efter fuldtidsarbejde, uddannelse, elevplads, deltidsstillinger og fleksjob.
Messen bliver åbnet kl. 9.20 af formanden for Borger- og Arbejdsmarkedsudvalget i Svendborg Kommune, Dorthe Ullemose, og den fortsætter indtil kl. 12.00.
Deltag som virksomhed
Hvis I som virksomhed er interesseret i at deltage på messen, kan I stadig nå at tilmelde jer. I kan blot ringe til Kim Bødker på tlf. 29 26 48 57 eller Torben Trapp på tlf. 24 99 57 16 fra Svendborg Kommune.