Skip to main content

JOHN & BJARNE – En hyldest til John Mogensen og Bjarne Liller

De folkekære John Mogensen og Bjarne Lillers elskede sange vækkes til live, når JAZZ MED TO præsenterer deres tributeshow JOHN & BJARNE. Syng med på “Så længe jeg lever”, “Karl Herman og jeg”, “Fru Madsen”, “Billet-mærke” og mange flere af de velkendte, danske hits d. 21. juli på Skrøbelev Gods i Rudkøbing, når MusicBooking.dk inviterer […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De folkekære John Mogensen og Bjarne Lillers elskede sange vækkes til live, når JAZZ MED TO præsenterer deres tributeshow JOHN & BJARNE.
Syng med på “Så længe jeg lever”, “Karl Herman og jeg”, “Fru Madsen”, “Billet-mærke” og mange flere af de velkendte, danske hits d. 21. juli på Skrøbelev Gods i Rudkøbing, når MusicBooking.dk inviterer til fest. JAZZ MED TO spiller op og spreder nostalgi og hygge i ægte John Mogensen- og Bjarne Liller-ånd.
Duoen består af Søren Peter Frøsig og Brian Svendsen, og de har begge over 20 års erfaringen fra jazzscenen. Deres passion og gode humør skinner igennem, når de optræder, uanset om det er en koncert eller et musikalsk foredrag. Glæd jer til at opleve deres stærke fortolkning af de to danske musikstjerner.
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Få en billet her.