Skip to main content

JOHN&BJARNE – En hyldest til John Mogensen og Bjarne Liller

De folkekære John Mogensen og Bjarne Lillers elskede sange vækkes til live, når JAZZ MED TO præsenterer deres tributeshow JOHN&BJARNE.  Syng med på “Så længe jeg lever”, “Karl Herman og jeg”, “Fru Madsen”, Billet-mærke” og mange flere af de velkendte, danske hits d. 19. april på Café Rouge i Svendborg. JAZZ MED TO spiller op […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De folkekære John Mogensen og Bjarne Lillers elskede sange vækkes til live, når JAZZ MED TO præsenterer deres tributeshow JOHN&BJARNE. 
Syng med på “Så længe jeg lever”, “Karl Herman og jeg”, “Fru Madsen”, Billet-mærke” og mange flere af de velkendte, danske hits d. 19. april på Café Rouge i Svendborg. JAZZ MED TO spiller op og spreder nostalgi og hygge i ægte John Mogensen- og Bjarne Liller-ånd.
Duoen består af Søren Peter Frøsig og Brian Svendsen, og de har begge over 20 års erfaringen fra jazzscenen. Deres passion og gode humør skinner igennem, når de optræder, uanset om det er en koncert eller et musikalsk foredrag. Glæd jer til at opleve deres stærke fortolkning af de to danske musikstjerner.
Få fat i en billet på www.billet.dk.

Information
Dato 19/04/2023 - 19/04/2023
Arrangør Café Rouge
Adresse Café Rouge
Postnummer Ukendt
By Ukendt