Skip to main content

Johnnie Walker Whisky smagning med Lars Kobbelgaard fra Diageo

Kalder alle whisky-entusiaster! Kom til en eksklusiv whisky-smagning med Johnnie Walker’s smagfulde og spændende udvalg hos Vildmedvin i Svendborg d. 3. februar. Hvis du har en forkærlighed for whisky, så kender du garanteret også til whisky-brandet Johnnie Walker, og hvis ikke – så er det på tide! Uanset hvad kan du glæde dig til at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kalder alle whisky-entusiaster! Kom til en eksklusiv whisky-smagning med Johnnie Walker’s smagfulde og spændende udvalg hos Vildmedvin i Svendborg d. 3. februar.
Hvis du har en forkærlighed for whisky, så kender du garanteret også til whisky-brandet Johnnie Walker, og hvis ikke – så er det på tide! Uanset hvad kan du glæde dig til at smage på et lækkert udvalg af Johnnie Walker-whisky, der spænder helt fra deres klassiske Red Lable og op til de mest luksuriøse af slagsen. Du får altså en helt unik mulighed for både at lære meget mere om den skønne drik og for at smage på nogle af de helt dyre whisky’er, som du måske sjældent eller aldrig ville komme i nærheden af ellers.
Smagningen starter kl. 19.
Du kan læse mere om arrangementet, se smageprogrammet og bestille billetter her. Det koster 325 kroner at deltage.