Skip to main content

Juleloppemarked på Svendborg Gymnasium

Julemåneden nærmer sig, og hvad emmer mere af julestemning end et lokalt julemarked? Fredag d. 1 december afholder Svendborg Gymnasium et stort juleloppemarked. På loppemarkedet har du mulighed for at finde lækre sager. Måske har du lyst til at forkæle dig selv eller se, om den helt rigtige julegave gemmer sig blandt standende? På markedet […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julemåneden nærmer sig, og hvad emmer mere af julestemning end et lokalt julemarked? Fredag d. 1 december afholder Svendborg Gymnasium et stort juleloppemarked.
På loppemarkedet har du mulighed for at finde lækre sager. Måske har du lyst til at forkæle dig selv eller se, om den helt rigtige julegave gemmer sig blandt standende? På markedet vil der dufte af pebernødder, gløgg og varm kakao som du kan nyde mens, du finder dit næste loppefund.
Du kan også booke din egen stand, hvor du kan sælge ud af dine gemmere. En stand koster 30 kr., og den skal bookes senest d. 28/11. Du booker en stand ved at sende 30 kr. til Mobilepay Box 1953YH. Husk at skrive dit navn som kommentar.
Du får tildelt et område og får borde til rådighed, men du skal selv sørge for at have stativer og bøjler med, hvis du har brug for det.

Information
Dato 01/12/2023 - 01/12/2023
Arrangør Svendborg Gymnasium
Adresse Svendborg Gymnasium
Postnummer Ukendt
By Ukendt