Skip to main content

3 dages workshop: Boost dit selvværd

Kom med på en uforglemmelig oplevelse, når du i løbet af 3 dage sammen med andre ligesindede kvinder vil få muligheden for at træde ind i hende, som du er ment til at være.

Af: The Feel Good Magazine | Foto: The Feel Good Magazine
PRESSEMEDDELELSE

Det er Mie Stenner, indehaver af The Feel Good Magazine, som arrangerer denne 3 dages workshop d. 14-16 juni i samarbejde med Jonna Eierslev, som har HealYourself B&B i Troense.

Denne workshop er skabt til kvinder, som ønsker at styrke sit selvværd og genfinde sin indre power. Hun er måske et sted i livet, hvor hun føler sig udbrændt og føler at hun helt har mistet sig selv. Det kan f.eks. være pga. en skilsmisse, sygemelding eller at hun har været stressramt.

I løbet af workshoppen vil deltagerne opleve et støttende fællesskab af ligesindede kvinder, hvor vi igennem yoga, musik, bevægelse, meditation og andre fysiske aktiviteter, vil udfordre os selv og opnå en dybere forbindelse med vores krop og følelser. Disse nøje udvalgte selvudviklingsøvelser vil hver især hjælpe deltagerne til at slippe det, som holder hende tilbage fra at, træde ind i hendes power og styrke hendes selvværd. Det bliver 3 power fulde og transformerende dage, hvor vi både skal grine, græde og udvikle os sammen.

Deltagerne bliver indkvarteret i det skønne HealYouself B&B lige ud til vandet, hvor de hver især deler værelse med én af de andre deltagere i et af de 4 værelser, som Jonna selv har indrettet. Jonna bidrager også til workshoppen, med hendes samskaber trekant og en EFT tappingøvelse.

Læs mere om workshoppen her: www.thefeelgoodmagazine.dk/workshop

Information
Dato 14/06/2024 - 16/06/2024
Arrangør The Feel Good Magazine & HealYourself B&B
Adresse Nørreskovvej 39a, Tåsinge
Postnummer 5700
By Svendborg
Pris 4444 kr.