Skip to main content

Koncert: Woman of Brass

Torsdag d. 23. november kl. 19.30 giver det professionelle messingensemble “Women of Brass” koncert i Vor Frue Kirke i Svendborg. Ensemblet består af kvindelige musikere fra hele Skandinavien med hver deres baggrund – både som freelancere og fastansatte i orkestre og musikkorps. Og når den erfaring, spilleglæde og musikalitet bliver bragt sammen, opstår der noget […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag d. 23. november kl. 19.30 giver det professionelle messingensemble “Women of Brass” koncert i Vor Frue Kirke i Svendborg.
Ensemblet består af kvindelige musikere fra hele Skandinavien med hver deres baggrund – både som freelancere og fastansatte i orkestre og musikkorps. Og når den erfaring, spilleglæde og musikalitet bliver bragt sammen, opstår der noget helt særligt!
Women of Brass blev dannet for at sætte fokus på de mange professionelle kvindelige musikere i Skandinavien. I en verden, der historisk set har været domineret af mænd, har der ikke været mange kvindelige forbilleder til alle de unge kvinder, som gerne ville være noget ved musikken. Med Women of Brass kommer der nu fokus på alle de dygtige kvinder i branchen, der her er gået sammen i et helt unikt fællesskab. Det langsigtede mål er at blive et inspirationsgrundlag for fremtidige generationer af musikere, kvinder som mænd, som her får professionelle forbilleder at spejle sig i: rollemodeller, der kan vise en ny vej.
Women of Brass er ikke et fasttømret ensemble, men et netværk af musikere, der hele tiden bliver større. Det er en alsidig gruppe, der både indeholder unge talenter fra konservatoriet, men også garvede musiker med masser af erfaring. På den måde er der stor mulighed for at udveksle erfaringer og lære af hinanden.
Ensemblet dirigeres af amerikanske Michelle Rakers, der indtil 2018 var dirigent for “The President’s Own” United States Marine Band i Washington.
Se mere om ensemblet her.
Der er gratis entré.

Information
Dato 23/11/2023 - 23/11/2023
Arrangør Vor Frue Kirke
Adresse Vor Frue Kirke
Postnummer Ukendt
By Ukendt