Skip to main content

Kristian & De Gule Enker – en hyldest til Larsen & Gasolin

Kristian & De Gule Enker leverer en overbevisende og autentisk hyldest til Kim Larsen og Gasolin til deres tributekoncerter. Oplev dem på Skrøbelev Gods d. 4. maj, når MusicBooking.dk inviterer til fest. De er blevet rost som “Danmarks måske mest autentiske Kim Larsen & Gasolin’ hyldest orkester”, og med Kristians næsten enslydende Kim Larsen-stemme vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kristian & De Gule Enker leverer en overbevisende og autentisk hyldest til Kim Larsen og Gasolin til deres tributekoncerter. Oplev dem på Skrøbelev Gods d. 4. maj, når MusicBooking.dk inviterer til fest.
De er blevet rost som “Danmarks måske mest autentiske Kim Larsen & Gasolin’ hyldest orkester”, og med Kristians næsten enslydende Kim Larsen-stemme vil de levere et udvalg af de mange højtelskede hits, som Kim Larsen og Gasolin nåede at producere.
Når bandet leverer de klassiske numre, blander de originale versioner fra albummet med live-versioner for en autentisk fremførelse, og undervejs underholder de sågar med anekdoter om Kim Larsen. Som om det ikke var nok, præsenterer de også deres egne sange, der er produceret i stil med Larsen og Gasolins unikke lyd.
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Få en billet her.

Information
Dato 04/05/2023 - 04/05/2023
Arrangør Skrøbelev Gods
Adresse Skrøbelev Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt