Skip to main content

Kulinarisk Fødevaremarked i Svendborg

Kulinarisk Fødevaremarked er for den sultne sjæl, der gerne vil smage på sydfynske lokale delikatesser.

Af: Emilie Linnet | Foto: Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn står igen klar til en weekend fyldt med lækker mad, godt samvær og dejligt sommervejr til Kulinarisk Fødevaremarked d. 29. – 30. juni 2024 fra kl.10:00 – 17:00. Der vil være et kæmpe udvalg af lækker kvalitetsretter, og det hele foregår i en by, hvor der netop er plads til kvaliteten og det gode liv på havnen. Så glæd dig til en kulinarisk oplevelse for den sultne person, der værdsætter samvær og lokale produkter.

På markedet finder du alt det bedste indenfor slowfood, økologi og lokale produkter. Endvidere er der masser af smagsprøver og nogle engagerede udstillere, der gerne fortæller historien bag deres produkt.

Smag på en masse forskellige lokale råvarer

Foreningen bag dette fødevaremarked arbejder på at synliggøre sydfynske råvarer, fødevareproducenter og madhåndværk ud fra et ønske om en bæredygtig tankegang, hvor private og professionelle køkkener anvender lokale varer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om begivenheden, kan du læse mere lige her, og hvis du vil høre endnu mere om foreningen bag markedet kan du klikke her.

Information
Dato 29/06/2024 10:00 - 30/06/2024 17:00
Arrangør Kulinarisk Sydfyn
Adresse Frederiksø 2, Rundbuehallen
Postnummer 5700
By Svendborg