Skip to main content

Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked

Traditionen tro er Svendborg igen i år vært for Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked den sidste weekend i juni.  Den sidste weekend i juni er Svendborg igen i år vært for det populære madmarked arrangeret af Kulinarisk Sydfyn. Traditionen tro vil markedet igen i år indtage hele midtbyen med lokale produkter og engagerede udstillere. En stor del […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Traditionen tro er Svendborg igen i år vært for Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked den sidste weekend i juni. 
Den sidste weekend i juni er Svendborg igen i år vært for det populære madmarked arrangeret af Kulinarisk Sydfyn. Traditionen tro vil markedet igen i år indtage hele midtbyen med lokale produkter og engagerede udstillere.
En stor del af varerne på markedet stammer fra lokalområdet og de omkringliggende, sydfynske øer. I de forskellige boder vil du kunne gå på opdagelse i alt lige fra honning, grøntsager, kød og øl – og der vil selvfølgelig være masser af smagsprøver. Også fra Økologisk Vinimport, der importerer naturvin og økologisk og biodynamisk vin fra vingårde i Spanien. Derudover har de et godt udvalg af cava og olivenolie, foruden gourmetkonserves med sardiner, blåmuslinger og tun.
Det er ikke tilfældigt, at det lige netop er Svendborg, der er vært for Kulinarisk Sydfyn. Svendborg er nemlig, som den hidtil eneste danske by, blevet udnævnt til Cittaslow by. Dette er en betegnelse for en by, der ønsker at dyrke en mere enkel livsstil, hvor der er tid og plads til kvalitet og det gode liv.
Læs mere på Kulinarisk Sydfyns hjemmeside.
 

Information
Dato 24/06/2023 - 25/06/2023
Arrangør Centrumpladsen
Adresse Centrumpladsen
Postnummer Ukendt
By Ukendt