Skip to main content

Lav juledekorationer hos Vor Frue Kirke

Julen nærmer sig, og traditionen tro skal der laves smukke dekorationer, som kan pryde i decemberdagene. Derfor inviterer Vor Frue Kirke til café med juledekorationer den 20. november. Der er intet som en skøn, hjemmelavet juledekoration til kalenderlyset eller de fire adventslys. Og især ikke, hvis den samtidig dufter herligt at gran, mos og kogler. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen nærmer sig, og traditionen tro skal der laves smukke dekorationer, som kan pryde i decemberdagene. Derfor inviterer Vor Frue Kirke til café med juledekorationer den 20. november.
Der er intet som en skøn, hjemmelavet juledekoration til kalenderlyset eller de fire adventslys. Og især ikke, hvis den samtidig dufter herligt at gran, mos og kogler.
Hos Vor Frue Kirke bærer de skoven ind med deres juledekorationscafé, hvor kreative sjæle kan komme ind og lave årets dekorationer i fællesskab. Du skal selv medbringe lys, et fad, en krans eller andet, som dekorationen skal stå på, samt evt. bånd og andet ønsket pynt. Til gengæld sørger de for at skaffe skønne naturmaterialer fra skoven.
Ses vi til julestemning og hygge?