Skip to main content

Lise Håvik og Stanislav – alle de bedste grand prix-hits

Kom med til en farverig grand prix-fest med alle de uforglemmelige sange, når Lise Håvik giver den gas på Skrøbelev Gods d. 30. juni. Tag en tur med tilbage i tiden og genbesøg de allerbedste grand prix-numre, fra da det første danske melodi grand prix blev afholdt i 1957. Lise Håvik har selv oplevet at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til en farverig grand prix-fest med alle de uforglemmelige sange, når Lise Håvik giver den gas på Skrøbelev Gods d. 30. juni.
Tag en tur med tilbage i tiden og genbesøg de allerbedste grand prix-numre, fra da det første danske melodi grand prix blev afholdt i 1957. Lise Håvik har selv oplevet at vinde et grand prix med sangen “Du er fuld af løgn” i 1986, så hun kender også til livet bag scenen og bag sangene. Glæd dig til at høre de velkendte klassikere fremført på ægte grand prix-manér, når MusicBooking.dk inviterer til fest. På aftenen vil Lise Håvik desuden have sin mand med til at levere musik.
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Få en billet her.

Information
Dato 30/06/2023 - 30/06/2023
Arrangør Skrøbelev Gods
Adresse Skrøbelev Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt