Skip to main content

LIVESTREAM på Gudme Bibliotek: Grønne hverdags-klima-tricks

Torsdag d. 9. marts kan du på Gudme Bibliotek se med på livestream, når Rosa Kildahl og Jane Ibsen Piper deler ud af deres bedste klimaråd. Mangler du også inspiration til, hvordan du og din familie kan leve endnu mere bæredygtigt i hverdagen? Så kom med til en aften, hvor fokus er på erfaringer og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag d. 9. marts kan du på Gudme Bibliotek se med på livestream, når Rosa Kildahl og Jane Ibsen Piper deler ud af deres bedste klimaråd.
Mangler du også inspiration til, hvordan du og din familie kan leve endnu mere bæredygtigt i hverdagen? Så kom med til en aften, hvor fokus er på erfaringer og tips, der både sparer på vores CO2, penge og tid. Jane Ibsen Piper, der er forfatter og chefkonsulent ved DeltagerDanmark, er gået sammen med Rosa Kildahl fra Den Store Bagedyst, og sammen vil de snakke om deres fælles ønske om at bringe de gamle, sparsommelige dyder tilbage igen.
Du er garanteret ny inspiration og masser af råd til, hvordan du med bare små ændringer i hverdagen kan gøre en forskel for klimaet.
Det koster ingenting at deltage i arrangementet, men du skal tilmelde dig inden. Der serveres kaffe og lidt sødt, og du bedes derfor medbringe din egen kaffekop, så vi sparer på plastikkopperne. Tilmeld dig her.

Information
Dato 09/03/2023 - 09/03/2023
Arrangør Gudme Bibliotek
Adresse Gudme Bibliotek
Postnummer Ukendt
By Ukendt