Skip to main content

Prisfesten 2022

Nu er de 27 nominerede ildsjæle til i alt ni kategorier til Prisfesten 2022 fundet. Vinderne udpeges ved en stor prisuddeling den 20. januar 2023 i ”Koncerten” på Ollerup Efterskole. I løbet af efteråret har borgere og foreninger i Svendborg Kommune indstillet kandidater til Prisfestens ni priskategorier inden for idræt, kultur, spejder og foreningsliv. Nu […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nu er de 27 nominerede ildsjæle til i alt ni kategorier til Prisfesten 2022 fundet. Vinderne udpeges ved en stor prisuddeling den 20. januar 2023 i ”Koncerten” på Ollerup Efterskole.
I løbet af efteråret har borgere og foreninger i Svendborg Kommune indstillet kandidater til Prisfestens ni priskategorier inden for idræt, kultur, spejder og foreningsliv. Nu har en fagjury fundet de i alt 27 nominerede. Prisfesten hylder dem, der altid kommer først og går sidst, er de kreative blæksprutter, skaber fællesskaber, træner eller øver sig flittigt, udvikler og tænker nyt, yder en ekstraordinær indsats, sætter Svendborg på landkortet og simpelthen gør en forskel.
De sidste år har Prisfesten, ligesom alt muligt andet, været underlagt Corona-restriktioner og dermed har fejringen foregået i et noget mindre format i Rådhussalen. Men i år er der lagt i ovnen til et brag af en fest, når dørene slås op til ”Koncerten” og Prisfesten 2022. Aftenen vil blandt andet byde på underholdning af Tom Bjerg Band, Kasper Raunholst (ham med Svendborg-sangen), Svend Band fra Svendborg Musikskole, Det Fynske Slagtøjsakademi og gymnaster fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup.
Derudover vil elever fra Ollerup Efterskole også bidrage med et musikalsk indslag, og mon ikke Mikkel Schrøder og Christine Astrid fra Rottefælden som værter vil kunne bringe et grin eller to frem.
Dørene åbner kl. 18 og showet varer fra kl. 19-21.30 inklusive en pause.
Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Tilmelding sker via: www.svendborg.dk/prisfest2022

Information
Dato 20/01/2023 - 20/01/2023
Arrangør Koncerten, Ollerup Efterskole
Adresse Koncerten, Ollerup Efterskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt