Skip to main content

Sæt lyd på drømmen med Sydfyn Cares

D. 26. april sætter Sydfyn Cares i samarbejde med Radio Diablo lyd på drømmene og de positive historier om et godt arbejdsliv. Du er velkommen med både nysgerrighed og din egen beretning. Sydfyn Cares har sat sig for at samle massevis af gode historier om social ansvarlighed og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ind og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 26. april sætter Sydfyn Cares i samarbejde med Radio Diablo lyd på drømmene og de positive historier om et godt arbejdsliv. Du er velkommen med både nysgerrighed og din egen beretning.
Sydfyn Cares har sat sig for at samle massevis af gode historier om social ansvarlighed og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ind og omdanne dem til lydfiler. Det løber af stablen hos Radio Diablo d. 26. april, hvor alle interesserede er velkomne – og særligt hvis du også selv kan bridrage med en historie fra dit arbejdsliv.
På dagen vil samtalerne om drømme, arbejde og udvikling optages i et lydstudie, hvorefter de omdannes til korte lydfiler. Disse skal herefter bruges i radioen, ligesom de kan bruges som en del af din virksomheds CSR. Målet er, at historierne skal ud til så mange mennesker som muligt.
Det er helt gratis at deltage, men du bedes tilmelde dig her.