Skip to main content

Single vinsmagning

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00. Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin. Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00.
Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin.
Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i alt er der mulighed for at smage på fire forskellige vine, hvilket svarer til cirka to genstande. Sammen med vinen vil der også blive serveret vand og små snacks.
Arrangementet slutter kl. 21:00, hvorefter du har mulighed for at forsætte aftenen på en af de omkringliggende caféer eller barer. Hvis en af de valgte vine falder i din smag, har du også mulighed for at købe dem med hjem til en fordelagtig pris.
Det koster 95 DKK at deltage, og du kan bestille billet her. 

Information
Dato 12/11/2022 - 12/11/2022
Arrangør Vildmedvin Svendborg
Adresse Vildmedvin Svendborg
Postnummer Ukendt
By Ukendt