Skip to main content

Skarøfestivalen 2023

Kom til hygge og fest til den lille ø-festival på Skarø, der inviterer til et stærkt musikprogram den 2.-6. august. Vil du gerne have del i den gode, danske festivalstemning, men er du træt af mylderet fra flere tusinde mennesker? Så kan du komme med til en mikro-udgave af de store festivaler på Skarø i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til hygge og fest til den lille ø-festival på Skarø, der inviterer til et stærkt musikprogram den 2.-6. august.
Vil du gerne have del i den gode, danske festivalstemning, men er du træt af mylderet fra flere tusinde mennesker? Så kan du komme med til en mikro-udgave af de store festivaler på Skarø i Det Sydfynske Øhav. I august bliver den lille ø centrum for store musikpersonligheder, lækker mad, fest og masser af hygge, når Skarøfestivalen igen løber af stablen.
Du kan allerede nu begynde at glæde dig til det stjernespækkede line-up med Sanne Salomonsen, Magtens Korridorer, Danser med Piger, Saveus, Kato, Lis Sørensen og Allan Olsen – blandt mange andre.
Når sulten melder sig, er der flere madarrangementer, som du kan deltage i, eller du kan tage en tur forbi enten Festivalkroen, madtorvet eller Pichardts Restaurant.
Der vil være overnatningsmuligheder på øen i form af teltpladser og tipi-hotel, og ellers kan du hurtigt og nemt komme til og fra Svendborg med færgen.
Der er et begrænset antal biletter til festivallen – 1500 styks -, og den har tradition for at blive udsolgt, så skynd dig, hvis du også skal med til ø-festival.
Du kan læse meget mere og bestille billet her.

Information
Dato 02/08/2023 - 06/08/2023
Arrangør Skarø
Adresse Skarø
Postnummer Ukendt
By Ukendt