Skip to main content

SVEND Filmdage 2023

Svendborg hylder igen årets film ved SVEND Filmdage den 25.-30. august, og du kan som sædvanlig se frem til et program fyldt med alt det bedste fra filmverdenen. Filmkunsten er i centrum, når Svendborg er værter for seks magiske filmdage, som vil samle entusiaster og kunstnere fra nær og fjern. I løbet af dagene kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Svendborg hylder igen årets film ved SVEND Filmdage den 25.-30. august, og du kan som sædvanlig se frem til et program fyldt med alt det bedste fra filmverdenen.
Filmkunsten er i centrum, når Svendborg er værter for seks magiske filmdage, som vil samle entusiaster og kunstnere fra nær og fjern. I løbet af dagene kan du både deltage i talks og foredrag, se med til open air-visninger, synge med til morgensang eller underholde familien til børnelørdage.
Hovedattraktionen til SVEND Filmdage er naturligvis den helt store SVEND prisfest, hvor der uddeles priser til de bedste film fra forrige år. Du kan stadig være med til at afgøre, hvem der skal vinde årets SVEND priser – find afstemningen her.
Hvert år har filmdagene desuden en hædersgæst, og i år er det stjerneinstruktøren Susanne Bier, der skal hyldes lidt ekstra. Tag et kig på programmet, hvor flere af arrangementerne vil være med udgangspunkt i Susanne Biers værker.

Information
Dato 25/08/2023 - 30/08/2023
Arrangør SVEND Filmdage
Adresse SVEND Filmdage
Postnummer Ukendt
By Ukendt