Skip to main content

Svendborg Sommerrevy: Rottefælden

Danmarks ældste og sjoveste revy er tilbage med sin 139. sæson, og du er inviteret! Revyen, som har underholdt danskere i århundreder og er en ikonisk kulturel begivenhed på Sydfyn, har eksisteret siden 1883 og kan i år fejre sin 139. sæson. I dette års udgave er det for første gang fem skuespillere, som fremfører […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Danmarks ældste og sjoveste revy er tilbage med sin 139. sæson, og du er inviteret!
Revyen, som har underholdt danskere i århundreder og er en ikonisk kulturel begivenhed på Sydfyn, har eksisteret siden 1883 og kan i år fejre sin 139. sæson.
I dette års udgave er det for første gang fem skuespillere, som fremfører revyen. Mikkel Schrøder er revyens ejer og producent. Mikkel er også en garvet skuespiller og revystjerne og har medvirket som skuespiller i Rottefælden de sidste par år. Tommy Kenter har igennem sin 60-årige lange karriere revet alt til sig af priser og hæder. Tommy er en alsidig entertainer og skuespiller, som har medvirket i en lang række TV-, film- og teaterroller igennem sin karriere. Rikke Buch Bendtsen har medvirket i revyen flere gange. Herudover har Rikke også et langt og imponerende CV, som inkluderer en lang række musicals samt teater- og revyroller. Jan Schou er en garvet herre på revyscenen. Jan har stået på en scene og underholdt et publikum i over 50 år og har været en del af Rottefælden som skuespiller og i en række år også som instruktør og kunstnerisk leder. Christine Astrid er medejer af Rottefælden. Hun har en lang række musicals og revyer bag sig. Christine er også koreograf og kunstnerisk leder på Rottefælden.
Revyanretning
Inden revyen starter, kan man sætte sig til bords i Borgerforeningen på Svendborg Teater og nyde revyplatten. Som noget nyt i 2023 sæsonen vil der også være musik og sang under maden. Sangerinde og skuespiller Anne Herdorf står hver aften for, at revyplatten kan nydes sammen med tonerne fra evergreens og jazz.
Revyanretningen koster 198 kroner og består af:
– Dejlig platte serveret med lækker rugbrød og smør
– Marineret sild med karrysalat
– Hønsesalat med bacon
– Hjemmelavet frikadelle med kartoffelsalat
– Roastbeef med pickles – pyntet med peberrod og ristede løg
– Kartoffelmad med rygeostcreme, ristede løg og purløg
– Brie de meaux med bærkompot og lækre kiks
Anretningen serveres 1 ½ time før revyen begynder og skal være bestilt senest 48 timer før forestillingen.
2022-udgaven af revyen modtog bl.a. fem stjerner fra Fyens Stiftstidende, Kulturtid og Fyns Amts Avis.
Køb dine billetter her.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 06/06/2023 - 06/06/2023
Arrangør Borgerforeningen Svendborg Teater
Adresse Borgerforeningen Svendborg Teater
Postnummer Ukendt
By Ukendt