Skip to main content

The BOSS – Tribute to Springsteen som akustisk duo

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas på Skrøbelev Gods d. 9. juni! Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas på Skrøbelev Gods d. 9. juni!
Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, der er spækket med Springsteens største hits. I kan se frem til en autentisk oplevelse, der oser af passion for rockstjernen og hans musik, så selv de største Springsteen-fans bliver begejstrede.
D. 9. juni har MusicBooking.dk arrangeret, at The BOSS kommer besøger Skrøbelev Gods som akustisk duo. Skal du med?
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Bestil din billet her.

Information
Dato 09/06/2023 - 09/06/2023
Arrangør Skrøbelev Gods
Adresse Skrøbelev Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt