Skip to main content

Vinsmagning med Økologisk Vinimport v. Klaus Holm

Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, afholder vinsmagning i Egense Forsamlingshus. Udover at uddele smagsprøver af sine økologiske vine fra Spanien har han også et væld af gode anekdoter med sig i kufferten. Klaus Holm har igennem sin vinforretning Økologisk Vinimport specialiseret sig i at importere økologiske, biodynamiske og naturvine fra økologisk certificerede […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, afholder vinsmagning i Egense Forsamlingshus. Udover at uddele smagsprøver af sine økologiske vine fra Spanien har han også et væld af gode anekdoter med sig i kufferten.
Klaus Holm har igennem sin vinforretning Økologisk Vinimport specialiseret sig i at importere økologiske, biodynamiske og naturvine fra økologisk certificerede vingårde i Spanien. Disse vingårde besøger Klaus Holm personligt med jævne mellemrum, og derfor har han også opbygget et personligt og nærgående kendskab til sine producenter.
Klaus Holm sørger for at bringe varmere himmelstrøg til Svendborg, når han vil fortælle om og give smagsprøver på sine vine fra Catalonien i Spanien. Alle vinene er økologiske og veganske og derudover vil der også blive budt på naturvin.
Vinsmagningen bliver krydret med lune anekdoter og en let anretning. Prisen er 200 kr. inklusiv en let anretning, og du tilmelder dig via karen.egense@hotmail.com senest d. 6/3/2023.

Information
Dato 11/03/2023 - 11/03/2023
Arrangør Egense Forsamlingshus
Adresse Egense Forsamlingshus
Postnummer Ukendt
By Ukendt