Skip to main content

Vinsmagning med Økologisk Vinimport

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften.  Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften. 
Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af Houda kreerer Restaurant Øret en flerretters menu, som skal parres med udvalgte vine fra Klaus Holms hånd.
Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, importerer veganske, økologiske og biodynamiske vine fra certificerede vingårde i Spanien. Til vinsmagningen hos Restaurant Øret har den erfarne vinkender nøje udvalgt syv forskellige vine, og du kan bl.a. se frem til at smage på cava, hvid- og rødvine samt en dessertvin. 
Du kan tilmelde dig vinsmagningen på tlf.: 22 90 31 32.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 23/09/2023 - 23/09/2023
Arrangør Restaurant Øret
Adresse Restaurant Øret
Postnummer Ukendt
By Ukendt