Skip to main content

Workshop: Lær at stoppe overspisning

Spiser du uden at føle sult, eller indtil du føler ubehagelig mæthed? Så er du muligvis overspiser. Nu har du mulighed for at komme til workshop, hvor du kan lære at overkomme det. Mad er et mentalt fængsel for 40-50.000 mennesker. Det er nemlig så mange, der lider af overspisning, også kaldet B.E.D. (Binge Eating […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Spiser du uden at føle sult, eller indtil du føler ubehagelig mæthed? Så er du muligvis overspiser. Nu har du mulighed for at komme til workshop, hvor du kan lære at overkomme det.
Mad er et mentalt fængsel for 40-50.000 mennesker. Det er nemlig så mange, der lider af overspisning, også kaldet B.E.D. (Binge Eating Disorder), i Danmark. Coach og terapeut Anne Lind fra Livsvejledning for unge har selv været spiseforstyrret, men nu hjælper hun mennesker ud af tvangsoverspisning.
Workshoppen er for alle, uanset alder, der føler, at de lider af overspisning, eller som gerne vil lære mere om det.
En kvinde, som Anne tidligere har hjulpet med overspisning, har fortalt følgende om sit forløb:

Efter et langt liv med daglig overspisning sker det nu sjældent, at jeg overspiser, takket være Anne Linds hjælp. Hun har givet mig kærlige og gode redskaber til at undgå eller stoppe en overspisning. Jeg har været i terapi mange gange før, men ingen kunne hjælpe mig med overspisningen. Jeg har hørt de dummeste ting fra ellers kloge terapeuter, hos Anne fik jeg hjælp med det samme. Jeg håber, at så mange som muligt kan få hjælp tidligere i livet end jeg, så de ikke skal bruge så mange ensomme timer på at spise, eller bruge endeløse tankerækker på mad.

Er du interesseret i at deltage i workshoppen, kan du kontakte Anne Lind på telefon: 26 20 92 00 eller på e-mail: Livsvejledning@gmail.com. Det koster 500 kroner, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Der er plads til fem personer ved workshoppen, så skynd dig at melde dig til. Har man ikke mulighed for at deltage denne dag, oprettes der en lignende workshop søndag den 9. juli fra 10-13.
Du kan læse mere om Anne Linds råd til at stoppe overspisning her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 18/06/2023 - 18/06/2023
Arrangør Livsvejledning for unge
Adresse Livsvejledning for unge
Postnummer Ukendt
By Ukendt