Skip to main content

Yoga – en uge på Brenderup Højskole

Brenderup Højskole har arrangeret en uge fyldt med yoga og alt, hvad der ellers hører til. Her får du de bedste omgivelser til at komme helt ned i gear og slappe af i krop og sind. Brenderup Højskole har i samarbejde med instruktør Kathrine Guldmann arrangeret en uge, der skal bruges på slappe af i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole har arrangeret en uge fyldt med yoga og alt, hvad der ellers hører til. Her får du de bedste omgivelser til at komme helt ned i gear og slappe af i krop og sind.
Brenderup Højskole har i samarbejde med instruktør Kathrine Guldmann arrangeret en uge, der skal bruges på slappe af i hovedet og komme ned i kroppen. Ugen skal gå med at lave øvelser, der er designet til at få dig helt ned i gear samt give et velfortjent pusterum fra dagligdagens stress og jag. Det er både sundt for din krop og berigende for dit sind.
I denne uge kan du glemme alt om konkurrence, sammenligning eller præstationskultur. Her er der i stedet plads til at udforske sig selv og sit indre – alle er velkomne og kan være med uanset erfaringsniveau. Udover yoga vil ugen desuden byde på dans, naturterapi, afspænding og urtekundskab. Du kan læse nærmere om, hvad ugen bringer under ” Yoga Og Det Gode Liv” her.
Det praktiske:
Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbelt værelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Opholdet foregår fra søndag d. 30. april til og med lørdag d. 6. maj. Du kan læse nærmere om, hvad opholdet har at tilbyde og tilmelde dig under ” Yoga Og Det Gode Liv” her.