Skip to main content
5. februar 2024

Bliv klar til foråret med tilbud på udendørskrukker hos SvendborgSund PlanteSalg

Foråret nærmer sig stille, og netop nu har de tilbud på udendørskrukker hos SvendborgSund PlanteSalg.

Af: Rikke Hansen | Foto: SvendborgSund PlanteSalg

Selvom vejret stadig er gråt og køligt, er foråret stille og roligt på vej. Det betyder, at det snart bliver tid til, at man kan tænke på at gå i haven eller på altanen.

Foråret er altid en tid for smukke blomster, der bevidner, at dagene bliver lysere, og at det bliver tid til at være mere udenfor. Hvis du vil plante forårsbebudere som stedmoder, perlehyacinter eller måske narcisser i din have, kan det være smart at gøre det i krukker. Det er både praktisk, hvis du ikke har så meget plads, men du kan også tage dem ind, hvis frosten skulle vise sig.

Få 50 % på udendørskrukker

Lige nu kan du komme godt – og endda billigt – fra start med forråssæsonen hos SvendborgSund PlanteSalg. De har nemlig tilbud på deres udendørskrukker. De skal have gjort plads til sæsonens nye udendørskrukker, og derfor tilbyder de 50 % rabat på de gamle modeller. Tilbuddet gælder dog ikke platkrukker, lerkrukker, kurve og indendørskrukker/skjulere.

Tilbuddet gælder hele uge 6, hvilket vil sige fra mandag den 5. februar til og med søndag den 11. februar eller så længe lager haves. De sætter ikke krukker til side, men du kan tage forbi plantecenteret allerede i dag og få sikret dig krukkerne til din have eller altan.

Havecentret har åbent alle hverdage fra kl. 10-17 og i weekender og på helligdage fra kl. 9-16.

Herunder kan du se et udvalg af nogle af de udendørskrukker, som netop nu er på tilbud.