Skip to main content
29. marts 2023

Bliv klar til havesæsonen hos SvendborgSund PlanteSalg

Påsken er lige om hjørnet, og havesæsonen er i gang. Få hjælp til at få styr på haven hos SvendborgSund PlanteSalg.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Påsken er lige om hjørnet, og havesæsonen er i gang. Få hjælp til at få styr på haven hos SvendborgSund PlanteSalg.

Nu nærmer vi os påsken, og det betyder fridage og mulighed for at komme i haven – hvis vejret da tillader det. Du vil måske rydde op i haven, fjerne blade, gøre køkkenhaven klar, luge ukrudt, forspire planter og blomster, plante nyt eller måske gøde. Alt det kan du få hjælp til hos SvendborgSund PlanteSalg. De står klar til at guide og vejlede dig, så du er sikker på at komme bedst muligt i gang med dit haveprojekt. Plantecenteret er fyldt helt op med mange fine haveplanter og tilbehør dertil, så du rigtig kan blive inspireret.

De står klar til at hjælpe på Sundbrovej 26 på Tåsinge mandag – fredag kl. 10–17, lørdag, søndag og helligdage kl. 9–16.

Ved at handle hos SvendborgSund PlanteSalg støtter du det lokale erhvervsliv, og jo tættere på hjemmet du køber dine plantere – jo friskere er de, når du skal plante dem ud derhjemme. Så hvis du gerne vil have, at butikken er der i morgen – så brug den i dag.

Du kan følge med på deres facebookside, hvor de løbende deler tilbud og fortæller om deres flotte planter og havetilbehør.