Skip to main content
4. juni 2024

Bliv klar til sommerens fester med smagfuld vin og spiritus fra Butik Prik

Hos Butik Prik i Svendborg finder du et væld af lækre vine og spiritus, der er perfekt at nyde i sommersolen.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Butik Prik

I livsstilsbutikken Butik Prik på Lundevej 4 finder du mere end 25 forskellige specialgins og et hav af skønne vine.

Farverige og forfriskende gins  

Lige nu kan du få fingrene i lækre gins fra ginproducenten Copenhagen OriGINal Gin til en god pris.

Prøv for eksempel de smagfulde gins, der gør det nemt at lave en lækker sommercocktail. Ginen fås i fem forskellige varianter – mandarin, rabarber, jordbær, mango og lemon. Mix dem med din favorit tonic og top med isterninger eller frosne bær. En flaske koster 230 kr. hos Butik Prik.  

Som et særtilbud kan du også få fat i en liter af Copenhagen oriGINals Pink Grape Gin til bare 250 kr. Denne gin er kendetegnet ved at være frisk og frugtig med en bittersød smag og aroma fra grapefrugten. Fås så længe lager haves.

Velsmagende vine for verdenshavene 

Butikken er desuden spækket med spændende vinnyheder og gode tilbud. Prøv for eksempel Sea Change Wines Pinot Grigio, hvor al unødvendig plastik er fjernet fra proppen og etiketterne er lavet af bæredygtige materialer. For hver flaske, der bliver solgt, donerer producenten til organisationer, der arbejder for at beskytte havmiljøet. Denne vin er italiensk og med noter af citrusfrugter, der passer godt til det varme sommervejr.

Derudover kan butikken byde på nyheder fra Sydfrankrigs Huset Chateau Canet, som ligger tæt Carcasonne. Hvidvinen Cóte Lavande Sauvignon Blanc er fyldig og frisk med en duft af blomster og smag af lyse frugter. Cóte Lavande Merlo er en frugtig rødvin, som smager af de mange solskinstimer, druerne er vokset i. Begge vine fås til 89 kr. flasken. 

Følg med på Butik Priks facebookside, hvor du kan holde dig opdateret om de mange spændende produkter og gode tilbud.