Skip to main content
5. marts 2024

Diablo går imod strømmen

I en tid hvor mange medier er udfordrede, oplever Radio Diablo bemærkelsesværdig fremgang ifølge Gallups seneste lytterundersøgelse.

Af: Radio Diablo | Foto: Freepik
PRESSEMEDDELELSE

Undersøgelsen viser, at næsten halvdelen af Svendborgs befolkning, og mere end en tredjedel af borgerne på Langeland og Ærø lytter fast til Radio Diablo, der nu har over 30.000 lyttere.

Det bemærkelsesværdige er ikke blot antallet af lyttere, men også den tid de bruger på at lytte til stationen, som er væsentligt længere end tidligere.

I praksis betyder det, at reklamekunderne på radioen får mere end aftalt for pengene, da Radio Diablo ikke sætter priserne op i forbindelse med de nye flotte lyttertal.

Glæde over den store støtte

Ledelsen af Radio Diablo glæder sig over den styrke og betydning i lokalsamfundet, Radio Diablo har og understreger, at radioens rolle også fremadrettet vil være at levere nyheder, underholdning og information til hele Sydfyn.

Klik på billedet nedenfor for at lytte med på Radio Diablo, eller besøg deres hjemmeside www.radiodiablo.dk

Foto: Radio Diablo

Fakta:

Om Radio Diablo

Radio Diablo er hele Sydfyns lokale radiostation – med masser af god musik, lokale og landsdækkende nyheder og sport, gæster, konkurrencer, info, trafik, vejr, underholdning og meget mere.

Læs mere om radiostationen her.