Skip to main content
23. maj 2024

Egebjerg Fodbold bruger deres sponsorstøtte

Egebjerg Fodbold bruger gennem sin sponsoraftale med OK et stort beløb til foreningens kassen til et klubhus. Sponsorchecken lyder på hele 44.073,46 kroner.

Af: Via Ritzau / OK | Foto: OK
PRESSEMEDDELSE

Egebjerg Fodbold har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 44.000 sponsorkroner.

Egebjerg Fodbold er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Egebjerg Fodbold nemlig et stort beløb til foreningens kassen. Sponsorchecken lyder på hele 44.073,46 kroner.

Man kan støtte Egebjerg Fodbold ved at tanke hos OK. Det er nemlig OK, der udbetaler pengene til foreningen.

Sponsorstøtten fra OK er et rigtigt velkomment bidrag. Det koster en masse penge at køre en klub som vores. Vi har lige overtaget et klubhus fra Ulbølle SGI, som nedlagde sig selv, derfor skal nogle af pengene gå til renovering, så vi kan få endnu bedre faciliteter til vores medlemmer. Vi er en klub i stor fremgang. Alene i 2023 fik vi 76 nye, unge medlemmer, så sponsormidlerne bliver brugt til gavn for en masse unge mennesker,  siger Søren Jensen, der er formand for Egebjerg Fodbold.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Fakta:

Fakta om OK og OK’s sponsorstøtte:
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.