Skip to main content
2. august 2023

En unik festivals farvel: Skattejagt i Langelandsfestivalens lagerhal

Kom med til konkursauktion over Langelandsfestivalen – en begivenhed, der vil være fyldt med nostalgi og muligheder for at erhverve sig et festivalminde.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA CAMPEN AUKTIONER

Konkursauktion over Langelandsfestivalen er en begivenhed fyldt med nostalgi og muligheder for at erhverve sig et festivalminde. Efter 30 år har familiefestivalen desværre måttet sige farvel, men dens arv lever videre gennem de mange effekter fra festivaluniverset, hvor alt fra en giraftraktor til en strandbar, nu kommer på auktion og vil finde nye ejere.

For trofaste festivalgængere som John Just er det en vemodig afsked med festivalen. I hele 25 år har han været frivillig sikkerhedsvagt ved Store Scene på Langelandsfestivalen. Sammen med andre festivalentusiaster som Gustov Wossler, Katja Wossler og Kenneth Møller deler de minder om de mange oplevelser, de har haft på festivalen gennem tiden. Fra de legendariske styrtegnsregn-øjeblikke i 2017 til kunstneren Joey Moe, der hoppede ned blandt publikum iført t-shirt, shorts og gummistøvler.

Det store randrusianske auktionshus, Campen Auktioner, har af advokaten og bobestyreren efter konkursauktionen fået en omfangsrig opgave med at sortere og registrere alt inventaret og merchandise fra festivalen. Med indboet opbevaret i to lagerhaller og over 20 containere er det ikke et lille ansvar, men for auktionarius Finn Campen hører det under rutineopgave. De forventer at afholde flere auktioner med hundredvis af dele per gang, hvilket allerede har vakt stor interesse blandt både erhvervsdrivende og private.

Vi er altid glade og stolte, når vi får denne slags opgaver af konkursadvokater. Der er rigtig mange forskelligartede effekter, og det er en opgave, vi sætter en ære i at løse, fortæller den erfarne auktionarius.

Mange af effekterne bliver samlet i enheder, de såkaldte lots, hvilket giver erhvervskunder mulighed for at købe større mængder af samme produkt, som for eksempel barområder, hegn, containere eller stole. Men også privatpersoner som John Just, der gerne vil have et festivalminde, kan byde på merchandise som t-shirts eller krus.

Auktionen er ikke kun en chance for at erhverve sig et unikt festivalminde, men også for at gøre gode handler. Der er alt fra traktorer, håndsæber, storkøkken-effekter, konvektionsovne, parasoller, trådhegn, campingvogne og meget mere. Interessen for inventaret er allerede stor, og Campen Auktioner har modtaget en overvældende mængde henvendelser. Der er planlagt eftersyn af de første katalogdele, der fordeler sig på auktion nr. 8989 & 8990. Eftersynet afholdes onsdag den 9. august kl. 13-17 direkte i lagerhallerne Bellevue 4A, 5900 Rudkøbing. Hele auktionen vil være afviklet indenfor et par måneder.

Langelandsfestivalen har efter 30 år sat sit endegyldige punktum, men dens arv lever videre gennem de mange festivalminder, der nu vil blive spredt for alle vinde til nye ejere gennem Campen Auktioners online konkursauktion. Det nostalgiske i festivalens afslutning afspejler sig i de mange minder, og nu er der mulighed for at gøre en god handel og erhverve sig et unikt stykke festivalhistorie. Så kom til eftersyn og deltag i auktionen for at få fingrene i et minde fra Langelandsfestivalen.

Pressefotos: Campen Auktioner