Skip to main content
21. maj 2024

Er dit kamera klar til ferien? Click Svendborg guider dig til rengøring og vedligehold af dit kamera

Sommerferien står for døren, og det betyder, at der er særlige og dejlige oplevelser i vente. Click Svendborg hjælper dig med at sikre et ferieparat kamera, der kan forevige dine minder knivskarpt.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Click Svendborg

Det er så ærgerligt at opdage, at det perfekte familiefoto er blevet sløret og uklart fordi støv, snavs, fugt eller fingeraftryk har ødelagt dit billede. Dit kamera har brug for rengøring og pleje for at levere de billeder, du drømmer om. Hvis ikke dit kamera bliver vedligeholdt regelmæssigt, kan det desværre også mindske dets levetid. 

Heldigvis har Click Svendborg netop udgivet en guide til, hvordan du sikrer at tage knivskarpe billeder denne sommer. Guiden indeholder mange gode råd angående de rette rengøringsredskaber, sikring mod fugt og kulde, vedligehold af kameraets dele og meget mere. Rådene ligger frit tilgængeligt på deres hjemmeside. 

Sydfyns største udvalg af fotoudstyr

Du kan naturligvis altid besøge Click i Svendborg på Gerritsgade 22, der er din lokale ekspert, når det kommer til alt indenfor kameraer og fotoudstyr. Her vil deres dygtige personale vejlede dig i, hvordan du passer på netop dit kamera. I Sydfyns førende fotoforretning finder du også et bredt udvalg af rengøringsartikler, der sikrer korrekt håndtering og rengøring af dit kamera.

Husk, at Click Svendborg leverer til hele Danmark.