Skip to main content
3. juni 2024

Fars Dag: Glæd din far med en grøn gave

På onsdag skal vi fejre fædrene. Hvis du ikke fået købt en gave, kan du gå på opdagelse i det store udvalg hos SvendborgSund PlanteSalg.

Af: Rikke Hansen | Foto: SvendborgSund PlanteSalg

Har du en far med grønne fingre, der nyder at gå i haven, eller trænger hans altan eller terrasse til lidt nyt grønt? Hos SvendborgSund PlanteSalg har de fyldt op af alt fra træer og buske til stauder, krydderurter og sommerblomster, som uden tvivl vil glæde din far. 

Du kan også købe et gavekort, så han selv kan gå på opdagelse i havecenteret og finde det helt rigtige. 

SvendborgSund PlanteSalg holder åbent på hverdage fra kl. 10.00 – 17.00, og fra kl. 9.00 – 16.00 i weekender og på helligdage, så I kan evt. tage en tur forbi sammen. 

Få vejledning til det helt rigtige plantekøb

Så kig forbi havecentret, og lad dig inspirere til den helt rigtige gave – og måske du også falder over noget til dig selv. Du kan altid få kyndig vejledning af det dygtige personale, og de vil altid meget gerne rådgive dig om de rette planter til dit – eller din fars – behov.

Hvis du handler hos SvendborgSund PlanteSalg støtter du desuden lokalt og er med til at sikrre, at dit nærområde beholder sine forretninger.  

Du kan se et udpluk af deres aktuelle udvalg herunder eller besøge deres Facebookside, hvor de løbende slår plantenyheder op.