Skip to main content
1. juni 2023

Fars Dag: Glæd din far med en grøn gave

På mandag skal vi fejre fædrene. Har du ikke fået købt en gave, så gå på opdagelse i det vidunderlige udvalg hos SvendborgSund Plantesalg.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

På mandag skal vi fejre vores fædre. Har du ikke fået købt en gave endnu, så finder du et vidunderligt udvalg af planter til haven og terrassen hos SvendborgSund Plantesalg. 

Har du en far med grønne fingre, der nyder at gå i haven, eller trænger hans altan eller terrasse til lidt nyt grønt? Hos SvendborgSund Plantesalg har de fyldt op af alt fra træer og buske til stauder, krydderurter og sommerblomster, som uden tvivl vil glæde din far. 

Du kan også købe et gavekort, så han selv kan gå på opdagelse i havecenteret og finde det helt rigtige. 

SvendborgSund Plantesalg holder også åbent på mandag fra kl. 9 – 16, så I kan evt. tage en tur forbi sammen. Åbningstiderne er desuden på alle hverdage fra kl. 10 – 17, og i weekender og på helligdage kan du besøge dem fra kl. 9 – 16. 

Så kig forbi havecentret og lad dig inspirere til den helt rigtige gave – og måske du også falder over noget til dig selv. Du kan altid få kyndig vejledning af det dygtige personale, og de vil altid meget gerne rådgive dig om de rette planter til dit – eller din fars – behov.

Hvis du handler hos SvendborgSund Plantesalg støtter du desuden lokalt og er med til at sikrre, at dit nærområde beholder sine forretninger.  

Du kan se et udpluk af deres aktuelle udvalg herunder eller besøg deres Facebookside, hvor de løbende slår plantenyheder op.