Skip to main content
6. oktober 2023

FC Kurant er nomineret til to priser til Fynsk Fodbold Award 2023

Når Fynsk Fodbold Award 2023 løber af stablen den 27. oktober, kan Svendborgs fodboldklub FC Kurant score hele to priser. De er nomineret til Årets Fynske Fodboldleder og Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Når Fynsk Fodbold Award 2023 løber af stablen den 27. oktober, kan Svendborgs fodboldklub FC Kurant score hele to priser. De er nomineret til Årets Fynske Fodboldleder og Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub.

DBU Fyn er vært for et brag af en fodboldfest i slutningen af oktober. Arrangementet er til for, at klubber kan invitere deres frivillige og sponsorer med til fest som tak for deres vigtige arbejde og støtte i løbet af året. Men formålet er også at hylde de klubber og personer, der har gjort det ekstra godt i 2023.

Én af de klubber, der kan gå hen og få en særligt festlig aften, er Svendborgs FC Kurant. De har nemlig gjort sig fortjent til intet mindre end to nomineringer til årets prisuddeling.

Årets Fynske Fodboldleder

Bag FC Kurant står formanden Kenneth Sørensen, der siden 1997 har spillet en stor og afgørende rolle for klubben. I det daglige har han påtaget sig et utal af ansvar som alt fra træner og sponsoransvarlig til baneopkridter, og hans mange initiativer er en direkte årsag til fodboldklubbens markante vækst.

Derfor er Kenneth Sørensen retmæssigt i spil til prisen som Årets Fynske Fodboldleder. Du kan læse mere om begrundelsen her.

Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub

FC Kurant er en af de nyere børne- og ungdomsklubber, og det er først indenfor de seneste år, at de yngre spillere er kommet med på banerne. Ikke desto mindre har klubben formået på rekordtid at tiltrække masser af fodboldglade børn og unge.

I 2023 har FC Kurant især lagt sig i selen for at få pigerne med gennem tre forskellige DBU-aktiviteter, der kombinerede sporten med leg og sjov. Initiativet gav pote, for efterfølgende har omkring halvdelen af de deltagende piger meldt sig ind i klubben.

Derudover har fodboldklubben igen i år haft succes med et børnestævne, hvor flere end 500 børn deltog fra ind- og udland.

Der er derfor intet at sige til, at en af nomineringerne til Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub i år er gået til FC Kurant. Læs hele begrundelsen her.

Kom med til fodboldfest

Fynske Fodbold Award 2023 samler omkring 500 fodboldentusiaster fra Fyn til fejring med livemusik og prisuddeling. Festen afholdes den 27. oktober i Otterup Idrætscenter.

Det koster 275 kroner + 15 kroner i gebyr pr. person at deltage, og én klub kan i første omgang maksimalt tilmelde 30 personer.

Læs mere om festen her, hvor du også finder link til billetbestilling.