Skip to main content
1. juli 2024

Fra jord til bord: Macarons Design har designet en hjemmeside til Restaurant Vi To

Har du haft mulighed for at besøge Restaurant Vi To, der åbnede i hjertet af Svendborg sidste år? Hvis ikke, har det kreative marketingbureau Macarons Design designet deres hjemmeside, hvor du kan se restaurantens menukort og booke bord.

Af: Viktor Bork | Foto: Macarons Design / Restaurant Vi To

På Restaurant Vi To går de op i økologiske og lokale råvarer, og de gør en stor dyd ud af at sætte grøntsager i menukortets centrum. Disse værdier skinner også igennem både billeder, farver og tekst på deres hjemmeside, der ikke blot fortæller restaurantens værdier, men i stedet viser dem.

På en baggrund af natur- og jordfarver skiller billeder af lokale råvarer sig ud og viser vejen fra jord til bord i restaurantens rustikke lokaler på Møllergade.

Sammenhængskraften mellem restaurantens værdier og indholdet på deres hjemmeside er altså i nøje overensstemmelse, og dette er heller ikke tilfældigt, hvis man kigger på, hvem der står bag designet af hjemmesiden.

Det er nemlig dit kreative marketingbureau i Svendborg, Macarons Design, der har designet hjemmesiden.

Din lokale ekspert i historiefortælling og webdesign

Macarons Design er et kreativt marketingbureau specialiseret inden for bl.a. responsivt webdesign og sociale medier, og de er eksperter i formidling og historiefortælling.

Udover webdesign og sociale medier løser det kreative marketingbureau også opgaver inden for videoproduktioner, biografreklamer, grafisk design og SEO.

Har du brug for hjælp til at formidle din virksomheds visioner digitalt? Uanset om du repræsenterer en etableret virksomhed eller er en iværksætter med hovedet fuldt af drømme, kan Macarons Designs hjælpe med at styrke din online tilstedeværelse og skabe et varigt indtryk.