Skip to main content
9. januar 2024

Fyns Vinduescenter flytter til Ringe: – Vi er stadig lokale

Den 1. februar flytter Fyns Vinduescenter deres store udstilling og lager fra Ryttermarken i Svendborg til Ringe.

Af: Rikke Hansen | Foto: Fyns Vinduescenter

Efter at have haft til huse i syv år på Ryttermarken i Svendborg, er det nu blevet tid til at skifte omgivelser for Fyns Vinduescenter.

Firmaet flytter pr. 1. februar 2024 til Ringe, hvor de kommer til at have udstilling samt lager i lokalerne ved siden af møbelbutikken TRENDBAZAAR på Bygmestervej.

Her kommer Fyns Vinduescenter til at have facade ud til motorvejen, og ifølge medindehaver Kim Rummelhoff er det den helt rigtige placering for dem:

Vi føler, det er mere centralt, og det er egentlig det vigtigste for os. Vi har nemlig også kunder i Odense, og der synes vi, at Ringe ligger mere centralt både i forhold til Odense og Svendborg.

Få inspiration til hele boligen

De har valgt netop denne lokation – ikke kun på grund af afstanden til Odense og Svendborg – men også på grund af deres kommende nabo. De kommer nemlig til at ligge dør om dør med møbelbutikken TRENDBAZAAR, der sælger designermøbler. Og netop den varegruppe passer ifølge Kim Rummelhoff godt sammen med deres produkter:

Vinduer og møbler er jo begge en form for boliginteriør, og de har jo lidt med hinanden at gøre. Så derfor synes vi, det spiller godt sammen. For hvis man er interesseret i at købe designermøbler, er man måske også interesseret i at købe gode kvalitetsvinduer.

Fyns Vinduescenter kommer faktisk ikke kun til at ligge dør om dør med møbelbutikken. De to udstillingslokaler kommer til at blive forbundet med hinanden, så man kan gå direkte fra møbeludstillingen hos TRENDBAZAAR og ind til Fyns Vinduescenter og omvendt. Begge butikker har deres egen indgang, men ved også at forbinde de to, kan de besøgende finde endnu mere inspiration til deres boliger.

Vi synes, det spiller meget godt, at der kan komme noget mere flow mellem butikkerne, men at vi stadig har vores egen indgang, fortæller Kim Rummelhoff.

Stadig lokale

Selvom Fyns Vinduescenter flytter væk fra Svendborg, håber de stadig på, at de kan bibeholde mange kunder fra området, selvom de godt at klar over, at flytningen kan koste nogle.

Vi kommer stadig til at arbejde i Svendborg, men vi ved godt, at det måske koster nogen helt lokalt i byen. Men vi håber så på, at vi kan tiltrække flere på Midtfyn og ind mod Odense. Men mig og Per (medindehaver Per Fabricius) er stadig lokale og bor i Svendborg og Vester Skerninge. Så selvom virksomheden flytter, er vi selv fortsat til stede i byen.

Og selvom firmaet er flyttet 21 kilometer mod nord kan besøgende forvente et lige så stort showroom som i Svendborg, hvor der er rig mulighed for at finde inspiration til valg af vinduer og døre. Medarbejderne står også her altid klar til at rådgive, så du får den bedst mulige løsning til dit boligprojekt.

Du kan læse mere om Fyns Vinduescenter på deres hjemmeside, og ellers kan du tage et smut forbi deres nye showroom fra den 1. februar.