Skip to main content
21. marts 2024

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Trænger din bolig til nye døre eller vinduer, så lad Fyns Vinduescenter ApS hjælpe dig.

Af: Isabella Ravn | Foto: Fyns Vinduescenter

Er du ved at bygge nyt hus, eller ønsker du at give din nuværende bolig et klimavenligt eller æstetisk ansigtsløft i form af nye vinduer og døre? Uanset hvad har Fyns Vinduescenter ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt.

Fra rådgivning til montering

Det er en stor beslutning at vælge de rigtige døre og vinduer til sin bolig, men du kan være helt tryg, hvis du vælger at tage Fyns Vinduescenter ApS med på råd. De er med i hele processen fra de indledende samtaler til opmåling og montering – men faktisk er de også med længere tid end det.

Du får nemlig 10 års garanti på vinduer og døre og fem års garanti på monteringsarbejde hos din lokale ekspert i vinduer og døre. På den måde er du sikker på, at både dig og din bolig er i trygge hænder nu og i fremtiden.

Bestil en gratis opmåling

Hvis du er usikker på dit valg af vinduer eller døre, kan du med fordel booke dem til en gratis opmåling, og de står også gerne klar med et uforpligtende møde eller tilbud.

Kontakt dem i dag på tlf. 88 44 22 08, så hjælper Fyns Vinduescenter med kreative og spændende løsninger. Og skal dine vinduer være indbrudssikrede, energivenlige, lydisolerede, solafskærmende eller noget helt femte, står de klar med et stort sortiment, der lever op til dine ønsker og krav.